CVR nr: 3569 1626  

Goodwill Ambassadører

  • trine_goodwill
Trine Larsen

Hun har skrevet flere tastaturer i sænk for mediehuse som B.T., Politiken, Ekstra Bladet og Nordisk Film. I dag er hun nok den, der er mest på forkant med de kendte og kongelige. Og vi har mere eller mindre alle stiftet bekendtskab med hende - enten på skrift, når hun fylder spalterne i Billed Bladet, eller fra tv, hvor hun ofte er værternes foretrukne informationscentral med direkte hovedpulsåre til de røde og royale løbere. Novom er stolte af, at have Trine Larsen som Goodwill ambassadør

  • ronnie_goodwil
Ronnie Garner

Uanset, hvor dette glade Facebook-fænomen er, er han aldrig helt alene, men sammen med alt fra symaskiner til vejskilte og ja, linser. Både dem, man kan spise og navnesøsteren fra Bryggen. På kort tid er han eksploderet som hele det sociale medies joke-pusher og har nu så mange venner, at man skal stille sig i kø bag de knap 130.000 andre, der følger ham. Han er desuden håndværker og habil musiker, hvis nogen skulle være i tvivl, om han kun er asfalterede stueplanter og store smil. Novom er stolte af, at have Ronnie Garner som Goodwill ambassadør.

  • torben_goodwill
Torben Lendager

Han begyndte karrieren som 14-årig i et beatband og med singlen "Jeg klipper mit hår". I '69 stiftede han notoriske The Walkers og var i 70'erne lige så hot blandt teenagepigerne, som Bieber og boybands er i dag. Siden er der gået år med færre hår, men ikke mindre musik. Novom er stolte af, at have hele Danmarks Sha la la-sanger Torben Lenager som Goodwill ambassadør.

  • kurt_goodwill
Kurt Thyboe

Han er storyteller, en af Danmarks største ordslyngere, boksekommentator og manden, som med datidens første og i flere årtier største mandeblad markerede sig som magasinpressens moneymaker. Han overlevede desuden det glatte gulv i ”Vild Med Dans”, hvilket er mere, end man kan sige om køkkenudstyret, han smadrede i ”4-Stjernes Middag” Novom er stolte af, at have Kurt Thyboe som Goodwill ambassadør.

  • jerssica_sky_goodwill
Jessica Sky

Danmarks smukkeste og frækkeste reallitybabe, novom er stolte af, at have Jessica sky som Goodwill ambassadør.

  • Danni_Sigen_ambassador
Danni Sigen

Hele Danmarks Kendis-frisør med attitude og helt uden filter. Manden der har fået Mads Christensen til at ville omskrive grundloven, og manden der kan bære shorts året rundt er nu gået ind i kampen som Goodwill-ambassadør for Novom Event & Marketing. I Samme anledning deltager han også ved dette års Kendis-Banko på Lyserød Lørdag

Mere i denne kategori: « Hvem er vi Presse »

Husk at følge os på Facebook