CVR nr: 3569 1626  

Tidligere Arrangementer

Lørdag d. 5. oktober 2013 fejrede Solrød, lyserød lørdag, som er en landsdækkende støttedag for brystkræft.

Novom arrangerede, i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, et traditionelt bankospil med kaffe og kage, sidegevinster m.m. men med det ”twist”, at det var kendisser, der råbte numrene op og lavede deres egen fest for de fremmødte. Der var musik og masser af underholdning undervejs.

Novom Event var i marts og april 2014 med til at lancere en ny kollektion af sandaler /ballerina sko, for ecco. Dette foregik i deres butikker landet over. Vi sendte promotion piger til ecco butikker i det meste af landet, i Århus C, Århus N, Ålborg, Viborg, Esbjerg, Odense, Kolding, Slagelse, Horsens, Fredericia, Vejle.  København, Roskilde. Eventen gik kort beskrevet ud på at pigerne skulle dele flyers ud foran butikken, iført ecco sko og taske, på denne måde fungerede pigerne som levende udstillings mannequiner. En sjov og anderledes måde, både at få præsenteret med også at sætte fokus på produktet. På grund af Novom’s skønne event piger, har Novom fået mange positive tilbagemeldinger, omkring deres optræden og arbejdsindsats i de forskellige butikker. Vi vil derfor endnu en gang sende stor tak alle vores event piger som gang på gang leverer både smil og stort engagement til vores kunder.

I december 2013, var Novom hyret til at lancere den nye barshuttlebus i københavn. Det gjorde vi ved at lave gadeevent med barshuttle bussen, vi kørte rundt i de københavnske gader i en hel uge.

Med i bussen havde vi den vittige og altid muntre Ronnie Garner der underholdte bussens gæster med sang og musik. Vi havde søde eventpiger med, der delte flyers ud på uddannelsessteder og i bylivet.

Lørdag den 4. oktober 2014 fejrede Solrød Strand traditionen tro, Lyserød Lørdag. Novom Event arrangerede for andet år i træk Kendis Banko. Salget af bankoplader gik ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og kampen mod brystkræft. 

Novom arrangerede i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse et traditionelt bankospil med kaffe og kage, sidegevinster m.m., men med det ”twist”, at det var kendisser, der råbte numrene op og lavede deres egen fest for de fremmødte. Der var musik og masser af underholdning undervejs.

Her kan du høre arrangementet som det blev sendt i radioen.

Der er 3 dele.

Husk at følge os på Facebook